Danish English
danish diversity charter
  • Home
  • Nyheder
  • Fynske ledere inspireres til at rekruttere bredt

Fynske ledere inspireres til at rekruttere bredt

Den 28. april afholdt Odense charter for mangfoldighed sin første lederlounge for de lokale virksomheder. Mere end 50 mødte op til arrangementet, der havde temaet Rekruttering og Diversitet.

Netop rekruttering er et af de områder, hvor virksomheder virkelig kan drage nytte af at være mangfoldige. Får ledelsen øjnene op for værdien af forskellighed, får den samtidig et langt bredere rekrutteringsgrundlag og kan vælge talenter fra en større pulje. Og jo flere forskellige medarbejdere virksomheden allerede har, jo flere kandidater kan se sig selv som en del af arbejdspladsen. Det var rådet fra Arrivas Director of Corporate Affairs, Marianne Bøttger, som var blandt oplægsholderne til lederloungen. Arriva har medarbejdere med 83 forskellige nationaliteter og har vundet flere priser for sit mangfoldighedsarbejde.

Magasin i Odense havde valgt at lægge lokaler til arrangementet, og storemanager Johnny Buchgraitz oplever mangfoldig rekruttering, som et afgørende redskab til at tiltrække kunder. "Vores medarbejdere skal afspejle det mangfoldige samfund omkring os, hvis vi vil kunne levere en god service til alle typer kunder og dermed opnå den bedste indtjening", sagde Johnny Buchgraitz.

Også Naser Khader og direktør i Foreningen Nydansker, Torben Møller-Hansen, bidrog til diskussionen af hvordan rekruttering bliver ind indgang til mangfoldighed og vækst. Rådmand Steen Møller, der leder det odenseanske mangfoldighedscharter var godt tilfreds med lederloungen og glad for deltagernes indspark til det videre arbejde med mangfoldighed i Odense.

Følg Odense charter for mangfoldighed på Facebook og se mere på charterets egen hjemmeside.

 Brug jeres forskelle i hverdagen...

hent app’en "Mangfoldig Hverdag"
i "App Store" el. "Google Play"!

Copyright © Det danske charter for mangfoldighed 2014

Tilmelding til Nyhedsbrev

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline