Danish English
danish diversity charter
  • Home
  • Nyheder
  • Odenseanske virksomheder i front for mangfoldighed

Odenseanske virksomheder i front for mangfoldighed

Odense Mangfoldighedscharter skyder i starten af marts et forløb i gang for 5-10 virksomheder, der skal arbejde for at udvikle konkrete mål for mangfoldighed i egen virksomhed. 

I Odense er det lokale mangfoldighedscharter på nuværende tidspunkt underskrevet af over 160 virksomheder, hvis topledelse mødes ca. fire gange om året til inspirationsmøder. I 2017 går en udvalgt gruppe virksomheder forrest i en ny, fokuseret indsats.

Indsatsen skal give de involverede virksomheder mulighed for at synliggøre og ikke mindst udvikle mangfoldigheden i virksomheden ved at se egen mangfoldighedspraksis efter i sømmene. Gennem netværksmøder og studiebesøg i virksomheder, der også arbejder aktivt mangfoldighed, skal indsatsen fordre ambition, motivation og inspiration, som toplederne kan tage med tilbage i deres respektive virksomheder for at sætte egne mål. 

Målet er, at de enkelte virksomheders topledelse, gennem gensidig sparring og inspiration, skal udarbejde individuelle indsatser, som de vil arbejde med i egen virksomhed. Det bliver således topledernes eget ansvar at fastlægge et fokus og en klar kurs for mangfoldighedsindsatsen og skabe resultater.

De medvirkende virksomheder forventes at variere i størrelse såvel som i erfaring med mangfoldighedsledelse. De enkelte virksomheders ønsker til, hvilke aspekter af mangfoldigheden, de vil dykke ned i og arbejde videre med, varierer derfor naturligvis også. Fælles for dem alle er dog deres mod til at gå forrest og motivere andre virksomheder til at sætte konkrete mål for mangfoldigheden – og det er netop det, charter-samarbejdet skal fungere som platform for.

Vil du vide mere, er du velkommen til at kontakte Odense Mangfoldighedscharter på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

 

 

 Brug jeres forskelle i hverdagen...

hent app’en "Mangfoldig Hverdag"
i "App Store" el. "Google Play"!

Copyright © Det danske charter for mangfoldighed 2014

Tilmelding til Nyhedsbrev

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline