Danish English
danish diversity charter

Danske kommuner sætter mangfoldighed på dagsordenen

Der findes lige nu mangfoldighedsindsatser i Danmarks tre største byer, København, Aarhus og Odense. Det er kommunerne, som opfordrer lokale virksomheder til at rette opmærksomheden mod forskellighed blandt medarbejderne. Kommunerne tilbyder erhvervslivet viden, netværk og redskaber til at øge vækst gennem mangfoldighed. 

Flere danske kommuner er på vej med indsatser efter samme model.

Læs mere herunder:Københavns Mangfoldighedscharter

København var først med et mangfoldighedscharter, og indsatserne i de øvrige byer bygger på erfaringerne fra København. Indsatsen blev sat i gang i 2011 som led i kampagnen Bland Dig i Byen. Københavns Mangfoldighedscharter er i dag underskrevet af mere end 570 virksomheder.

Aarhus Charter for Mangfoldighed

Aarhus Charter for Mangfoldighed blev lanceret i juni 2015 med et Advisory Board med 17 medlemmer. I august afholdes en stor kick-off event, hvor alle aarhusianske virksomheder er inviteret. Målet er, at 100 virksomheder tilslutter sig charteret i Aarhus inden udgangen af 2015.

Odense Charter for Mangfoldighed

 

Odense charter for mangfoldighed blev lanceret i januar 2015. Mere end 80 fynske virksomheder har ind til videre underskrevet charteret. De deltager i et netværk, der mødes fire gange årligt for at dele viden om og erfaringer med at skabe vækst gennem mangfoldighed. 

Brug jeres forskelle i hverdagen...

hent app’en "Mangfoldig Hverdag"
i "App Store" el. "Google Play"!

Copyright © Det danske charter for mangfoldighed 2014

Tilmelding til Nyhedsbrev

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline