Danish English
danish diversity charter

Det danske charter for mangfoldighed har en række stærke videnspartnere i ryggen. De har hver især specialviden og årelang ekspertise inden for et eller flere elementer af mangfoldighed. Lær dem at kende her.

Foreningen Nydansker

Foreningen Nydansker har arbejdet med mangfoldighedsledelse i 16 år, og vi tror fuldt og fast på, at mangfoldighed er en ressource og kan skabe værdi for alle typer virksomheder i alle brancher. Foreningen Nydansker har på opfordring fra EU-Kommissionen stiftet Det danske charter for mangfoldighed. 

Læs mere ...

Cabi tilbyder gratis viden og rådgivning om mangfoldighedsledelse og socialt ansvar, blandt andet gennem VirksomhedsnetværkCabi; Danmarks største allerstørste netværk for socialt ansvarlige virksomheder med omkring 4700 medlemmer. 

Læs mere ...

LGBT Danmark støtter et arbejdsmarked med plads til forskellighed. Forskelle er med til at gøre medarbejderen til den person vedkommende er, og derfor er det væsentligt, at alle kan være sig selv og ikke skal skjule noget på arbejdspladsen.

Læs mere ...

Det er KVINFOs grundlæggende mærkesag at arbejde for et mere frit, ligestillet og mangfoldigt samfund. Danmark lever af at gå foran med ideer, dygtighed og mod, og derfor er mere plads til mangfoldighed og øget ligestilling essentielt for fremtidens erhvervsliv. 

Læs mere ...

Danske Handicaporganisationer (DH) støtter det Danske Charter for mangfoldighed, da vi mener at alle mennesker, der kan deltage på arbejdsmarkedet, skal have mulighed for det - også mennesker med handicap. 

Læs mere ...

Ældre Sagen bakker op om Det danske charter for mangfoldighed, da vi ønsker et arbejdsmarked med blik for det enkelte menneskes kompetencer. Personen skal være vigtigere end alderen.

Læs mere ...Copyright © Det danske charter for mangfoldighed 2014

Tilmelding til Nyhedsbrev

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline