Danish English
danish diversity charter

Mangfoldighed og inklusion i praksis

Jeres arbejdsplads kan finde inspiration til mangfoldighedsledelse i disse gode eksempler på, hvordan andre virksomheder har arbejdet med inklusion, mangfoldighedsledelse og innovation.

 Når mangfoldighed skaber værdi

En publikation med portræt af 20 forskellige danske virksomheder, som alle har oplevet, at etnisk mangfoldighed blandt deres medarbejdere har skabt værdi for virksomheden i form af vækst, innovation, nye kundegrupper eller lignende. Kan bruges som inspiration til at drage større nytte af mangfoldighed.

 

Casesamling: Mangfoldighed og vækst

Et katalog med eksempler på virksomheder som har realiseret et mangfoldighedspotentiale inden for områderne praktisk mangfoldighedsledelse, rekruttering og fastholdelse, innovation og produktudvikling, kommunikation og branding samt eksterne relationer.

Virksomheder der gør forskel

StepStones initiativ, Forskelle gør forskel, portrætterer en række virksomheder, der hver på sin måde har gjort mangfoldighed til en naturlig del af forretningen og arbejdsmiljøet.

Mangfoldighed i Arriva

Magasin der gennem portrætter af en række medarbejdere viser, hvordan Arriva som arbejdsplads drager nytte af medarbejdernes forskelle både i køn, alder, etnicitet, seksuel orientering, handicap og meget mere.

Herunder en video fra VFSA's og Cabi's topledertræf Fra Vision Til Virkelighed d. 24 april 2014:

14 mangfoldighedspolitikker

Portrætter af 14 forskellige virksomheder, som hver på sin måde har implementeret en mangfoldighedspolitik og arbejder med at omsætte strategi og værdier til praksis.

Brug jeres forskelle i hverdagen...

hent app’en "Mangfoldig Hverdag"
i "App Store" el. "Google Play"!

Copyright © Det danske charter for mangfoldighed 2014

Tilmelding til Nyhedsbrev

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline