Danish English
danish diversity charter

Forskelle skal ledes

Mangfoldighedsledelse er en ledelsesretning, som viser vejen til, hvordan medarbejdernes forskellighed kan skabe forretningsmæssig værdi. Et frugtbart arbejdsmiljø består af en inkluderende kultur, hvor medarbejderne oplever sig som en del af fællesskabet, og samtidig opmuntrer alle til at udfolde egne kompetencer og særtræk.

Undersøgelser har vist, at teams, hvor medlemmerne er forskellige præsterer væsentligt bedre end teams, hvor medlemmerne ligner hinanden. Forsøg har peget på, at samarbejdet er optimalt, når der ikke er mere end 70 % af en gruppe, som ligner hinanden på køn, alder, uddannelse eller anciennitet.

Se flere tal og fakta om mangfoldighed her.

Praktisk mangfoldighedsledelse dyrker forskelle frem for ligheder, og for ledere drejer det sig om at have blik for hvilke særlige evner og perspektiver hver enkelt kan bidrage med. Find værktøjer til daglig mangfoldighedsledelse her.Brug jeres forskelle i hverdagen...

hent app’en "Mangfoldig Hverdag"
i "App Store" el. "Google Play"!

Copyright © Det danske charter for mangfoldighed 2014

Tilmelding til Nyhedsbrev

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline