Danish English
danish diversity charter

Drag nytte af mangfoldighed i hverdagen

Her finder I en række anvendelig værktøjer, der kan hjælpe jer til at give jeres medarbejdere de bedste udfoldelsesmuligheder og omsætte deres kompetencer til udvikling og vækst for virksomheden!

 Guide til mangfoldig rekruttering

En guide med elleve rekrutteringstrin og tips til, hvad I som virksomhed skal tænke på i rekrutteringsprocessen for at sikre, at I finder den rette blandt ansøgerne – samtidig med at I øger mangfoldigheden i organisationen.

Når mangfoldighed skaber værdi

En publikation med portræt af 20 forskellige danske virksomheder, som alle har oplevet, at etnisk mangfoldighed blandt deres medarbejdere har skabt værdi for virksomheden i form af vækst, innovation, nye kundegrupper eller lignende. Kan bruges som inspiration til at drage større nytte af mangfoldighed.

Forskelle gør forskel

StepStones site om mangfoldighedsledelse, som indeholder interview med frontløbere inden for mangfoldighed, beskrivelser af dygtige virksomheder, statistik og meget mere.

HOT

Højtidskalenderen

En kalender med overblik over de seks største religioners højtider, som er yderst anvendelig for virksomheder hvis kunder og medarbejdere tilhører forskellige religioner. Kan eksempelvis benyttes til at lægge vagtplaner som tager højde for medarbejdernes religiøse og kulturelle mærkedage. Fås også som app.

Eksportjob

En særlig job- og cv-database med fokus på eksport udarbejdet af Jobindex. Ideen med jobdatabasen er, at højtuddannede jobsøgende med specialviden om lande, kultur og sprog kan finde og søge job, hvor deres baggrund er en klar fordel. Samtidig er det nemt for virksomheder at finde medarbejdere, der har en særlig viden om de lande, de gerne vil eksportere til og dermed øge eksporten.

HOT

Mangfoldig hverdag

Et e-værktøj med gode råd til mere end 50 hverdagssituationer, hvor mangfoldighed spiller en rolle. Det gælder både i frokoststuen, når der skal ansættes nye medarbejdere eller en konflikt opstår. Mangfoldig hverdag findes både på nettet og som app. Download den og hav altid gode råd ved hånden.

Værktøjskasse

I Bland dig i byens værktøjskasse finder du virksomhedernes egne råd til at skabe vækst gennem mangfoldighed. Underskriverne af Københavns Mangfoldighedscharter har leveret mere end 50 konkrete erfaringer med mangfoldighedsledelse til inspiration for andre arbejdspladser.

Copyright © Det danske charter for mangfoldighed 2014

Tilmelding til Nyhedsbrev

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline