Danish English
danish diversity charter

Foreningen Nydansker

Foreningen Nydansker har arbejdet med mangfoldighedsledelse i 16 år, og vi tror fuldt og fast på, at mangfoldighed er en ressource og kan skabe værdi for alle typer virksomheder i alle brancher. Foreningen Nydansker har på opfordring fra EU-Kommissionen stiftet Det danske charter for mangfoldighed. 

Hvem er Foreningen Nydansker?

Foreningen Nydansker arbejder for at bane vejen for nydanskere på arbejdsmarkedet. Vi er stiftet i 1998 af en håndfuld visionære erhvervsledere og er i dag en medlemsorganisation med ca. 100 offentlige og private virksomheder som medlemmer. Foreningen Nydansker har på opfordring fra EU-Kommissionen stiftet Det danske charter for mangfoldighed og varetager sekretariatsfunktionen for chartret. 

Hvad er Foreningen Nydanskers holdning til mangfoldighed på arbejdsmarkedet?

Foreningen Nydansker har altid arbejdet på baggrund af mangfoldighedsledelse, og vi tror fuldt og fast på, at mangfoldighed er en ressource og kan skabe værdi for alle typer virksomheder i alle brancher. Medarbejdere som har rødder i en anden kultur, taler flere sprog og har en anden religion end flertallet, kan åbne døre til nye kundegrupper og nye markeder og kan bidrage med nye perspektiver på opgaver og produkter.

Hvad kan Foreningen Nydansker tilbyde virksomheder, som ønsker at fremme mangfoldighed på arbejdspladsen?

Foreningen Nydansker har udviklet en række værktøjer og publikationer til integration af nydanske medarbejdere. Vi kan tilbyde at formidle stillingsopslag ud via vores Jobnetværk for nydanskere, og vi tilbyder kurser, oplæg og rådgivning i mangfoldighedsledelse.

Læs mere på Foreningen Nydanskers egen hjemmeside.Copyright © Det danske charter for mangfoldighed 2014

Tilmelding til Nyhedsbrev

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline