Danish English
danish diversity charter

Ældre Sagen bakker op om Det danske charter for mangfoldighed, da vi ønsker et arbejdsmarked med blik for det enkelte menneskes kompetencer. Personen skal være vigtigere end alderen.

Hvem er Ældre Sagen?

Ældre Sagen er en almennyttig forening, hvis formål er, at alle skal kunne leve et godt og langt liv. Vi har 700.000 medlemmer, 217 lokalafdelinger og mere end 16.000 aktive frivillige. Vi sætter livserfaring og viden i spil – og forbinder overskud, behov og interesser i forskellige netværk

Hvad er Ældre Sagens holdning til mangfoldighed på arbejdsmarkedet?

Ældre Sagen bakker op om Det danske charter for mangfoldighed, da vi ønsker at fremme et arbejdsmarked med blik for det enkelte menneskes kompetencer. Personen skal være vigtigere end alderen – også i forbindelse med ansættelse af nye medarbejdere. Ældre medarbejdere har mange års erfaring og kan bidrage til arbejdspladsen med specialiserede og afprøvede kompetencer. Derfor er det en stor gave, at flere og flere danskere ønsker at blive på arbejdsmarkedet, selv om de med god samvittighed kunne gå på pension. Det kan virksomhederne drage stor nytte af. 

Hvad kan Ældre Sagen tilbyde virksomheder, som ønsker at fremme mangfoldighed på arbejdspladsen?

Ældre Sagen foretager undersøgelser om ældres forhold på arbejdsmarkedet og arbejder for at sikre bedre fastholdelse af de erfarne medarbejdere. Vi kan tilbyde kurser og foredrag om, hvordan arbejdspladsen får bedre nytte af sine erfarne medarbejdere og kan rådgive om redskaber til fastholdelse og større arbejdsglæde for seniorer.

Læs mere om Ældre Sagen.Copyright © Det danske charter for mangfoldighed 2014

Tilmelding til Nyhedsbrev

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline