Danish English
danish diversity charter

Danske Handicaporganisationer (DH) støtter det Danske Charter for mangfoldighed, da vi mener at alle mennesker, der kan deltage på arbejdsmarkedet, skal have mulighed for det - også mennesker med handicap. 

Hvem er Danske Handicaporganisationer (DH)?

Danske Handicaporganisationer er en paraplyorganisation for 33 medlemsorganisationer, DH har tilsammen over 320.000 medlemmer og dækker alle typer handicap. DH yder ikke rådgivning eller støtte til den enkelte borger - det gør den relevante medlemsorganisation. Få en oversigt over medlemsorganisationerne ved at klikke her. DH beskæftiger sig med handicappolitik, hvilket er et meget bredt begreb, der dækker alle sektorer af samfundet, herunder arbejdsmarkedspolitik

Hvad er DH’s holdning til mangfoldighed på arbejdsmarkedet?

Danske Handicaporganisationer bakker på om det Danske Charter for mangfoldighed. DH mener at alle mennesker, der kan deltage på arbejdsmarkedet, skal have mulighed for det - også mennesker med handicap. DH arbejder for at gøre det danske arbejdsmarked mere inkluderende og fleksibelt, sådan at en stadig større andel af personer med handicap får mulighed for at realisere retten til at være selvforsørgende gennem et arbejde.

Hvad kan DH tilbyde virksomheder, som ønsker at fremme mangfoldighed på arbejdspladsen?

DH har i samarbejde med Dansk Erhverv udarbejdet en guide, der henvender sig til virksomhederne, med 10 gode råd om handicap og beskæftigelse.

I kan læse guiden her

Læs mere om DH her.Copyright © Det danske charter for mangfoldighed 2014

Tilmelding til Nyhedsbrev

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline