Danish English
danish diversity charter

LGBT Danmark støtter et arbejdsmarked med plads til forskellighed. Forskelle er med til at gøre medarbejderen til den person vedkommende er, og derfor er det væsentligt, at alle kan være sig selv og ikke skal skjule noget på arbejdspladsen.

Hvem er LGBT Danmark?

LGBT Danmark – Landsforeningen for bøsser, lesbiske, biseksuelle og transpersoner – er en interesseorganisation med fokus på områderne kønsidentitet og seksuel orientering. LGBT
 Danmarks 
vision
 er en 
verden
 og 
et 
samfund
 med 
lige 
muligheder 
for 
alle 
uanset 
kønsidentitet 
og
 seksuel orientering, og 
hvor
 dette 
udmøntes 
i 
menneskerettigheder, der
 tiltrædes 
og 
respekteres af 
alle.

Hvad er LGBT Danmarks holdning til mangfoldighed på arbejdsmarkedet?

LGBT Danmark støtter et arbejdsmarked med plads til forskellighed. Forskelle er med til at gøre medarbejderen til den person vedkommende er, og derfor er det væsentligt, at alle kan være sig selv og ikke skal skjule noget på arbejdspladsen. For transpersoner og ikke-heteroseksuelle handler det om ubesværet at kunne være “åbne” eller “ærlige” om deres sociale og familiemæssige liv og seksuelle orientering. Læs mere i vores pjece ”Det handler ikke om sex”.

Hvad kan LGBT Danmark tilbyde virksomheder, som ønsker at fremme mangfoldighed på arbejdspladsen?

LGBT Danmark vejleder og hjælper virksomheder med at håndtere spørgsmålet om kønsidentitet og seksuel orientering på arbejdspladsen. Det gælder for eksempel tvivlsspørgsmål i forhold til ansættelsessamtalen, udformningen af job- opslag og personalepolitik med mere.

Læs mere om LGBT Danmark her.Copyright © Det danske charter for mangfoldighed 2014

Tilmelding til Nyhedsbrev

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline