Danish English
danish diversity charter

Cabi tilbyder gratis viden og rådgivning om mangfoldighedsledelse og socialt ansvar, blandt andet gennem VirksomhedsnetværkCabi; Danmarks største allerstørste netværk for socialt ansvarlige virksomheder med omkring 4700 medlemmer. 

Hvem er Cabi?

Cabi er et selvejende netværks- og videnshus under Beskæftigelsesministeriet, der samarbejder med jobcentre og virksomheder om at skabe bedre arbejde for alle. Det handler fx om at give udsatte ledige en fremtid på arbejdsmarkedet, om at hjælpe virksomheder til at fastholde udsatte medarbejdere og om at forebygge mistrivsel m.m.

Hvad er Cabis holdning til mangfoldighed på arbejdsmarkedet?

Cabis arbejder for at sikre udsatte grupper bedre muligheder på arbejdsmarkedet. Det handler fx om, at indvandrere og efterkommere skal have samme tilbud som andre grupper af ledige. Det opnår vi bl.a. ved at sætte fokus på mangfoldighed som ressource for virksomheden samt ved at give eksempler på, at også udsatte indvandrere og efterkommere profiterer af virksomhedsrettede forløb.

Hvad kan Cabi tilbyde virksomheder, som ønsker at fremme mangfoldighed på arbejdspladsen?

Cabi tilbyder gratis viden og rådgivning om mangfoldighedsledelse og socialt ansvar, bl.a. gennem sin hjemmeside cabiweb.dk og VirksomhedsnetværkCabi, Danmarks største allerstørste netværk for socialt ansvarlige virksomheder med omkring 4700 medlemmer. Cabi tilbyder derudover som konsulentydelse hjælp til virksomheder, der vil professionalisere arbejdet med mangfoldighed.

Læs mere om Cabi.Copyright © Det danske charter for mangfoldighed 2014

Tilmelding til Nyhedsbrev

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline