Danish English
danish diversity charter

Det er talentet, der tæller

Danskhed har mange ansigter, og dygtige danskere er en mangfoldig gruppe. Det er budskabet i en ny kampagne under overskriften ’Det er talentet, der tæller’, som Det danske charter for mangfoldighed har støttet, og hvor blandt andre Wilson Kipketer deltager. Kampagnen viser 12 danske sportstalenter, som alle har udenlandske rødder, og sætter dermed fokus på, at Danmark styrkes når bidrag udefra bydes velkommen. 

Wilson Kipketer, Mathias Zanka Jørgensen, Pierre Emile Højbjerg og Rikke Rønholdt er blandt de nationale sportsikoner, som pryder Foreningen Nydanskers kampagne, 'Det er talentet, der tæller'. Det danske charter for mangfoldighed har valgt at støtte op om kampagnen for at understrege, at dygtige danskere er en mangfoldig gruppe, og at det er talent og kompetencer det kommer an på - også på arbejdsmarkedet. 

Hvis din virksomhed også vil være med til at sætte fokus på, at 'det er talentet, der tæller', er du meget velkommen til at benytte et af disse bannere på hjemmeside eller lignende. I kan også dele billederne på sociale medier.

Samlede billeder - Det er talentet, der tæller

Banner Rikke Rønholt

Banner Wilson Kipketer

Banner Mathias Zanka

Banner Sepp Piontek

Banner Josephine TourayBrug jeres forskelle i hverdagen...

hent app’en "Mangfoldig Hverdag"
i "App Store" el. "Google Play"!

Copyright © Det danske charter for mangfoldighed 2014

Tilmelding til Nyhedsbrev

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline